"WIJ BOUWEN UW DATAWAREHOUSE"

AUTOMATION TOOLS

Statische bedrijfsinformatie die standaard wordt gegenereerd is achterhaald. Informatiebehoeften verschuiven razendsnel. Statisch werd dynamisch en is nu direct, persoonlijk en vraaggericht. De doorlooptijd voor het genereren van business-gedreven data is vanuit de strategische vraagkant sterk verkort. Dat geeft een constante druk op de IT organisatie. Gelukkig zijn er ontwikkelingen, mogelijkheden en tools die oplossingen bieden. De mogelijkheid om vanuit de logging snel bedrijfsspecifieke, op de situatie toegesneden en actuele bedrijfsinformatie te achterhalen en hierop te reageren is hierdoor realiteit.


LOGGING & AUTOMATIC DEPLOYMENT

Datawarehouse automation tools bieden de mogelijkheid om de ontwikkel- en doorlooptijd van processen te verkorten. Een beter resultaat in een kortere tijd. Vanuit de logging kan real-time de efficiëntie van het Datawarehouse worden gemonitord. Dat lukt omdat we aan de achterkant in de architectuur van het datawarehouse bestaande patronen en modellen automatiseren. Het genereren van een op maat gesneden data verzameling is dan binnen handbereik. Zo zorgen we door middel van automatic deployment dat er met meerdere collega’s feilloos aan een project kan worden gewerkt. Ook bij het uitrollen van nieuwe versies of wijzigingen in teamleden.


STAPSGEWIJS AUTOMATISEREN

De totale functionaliteit van het datawarehouse in een keer aanpassen of vervangen heeft geen voorkeur. Wij kiezen voor een gelijkmatige benadering op basis van een weloverwogen stappenplan. Dat is aantrekkelijk vanuit kostenoverweging en risicoreductie. Daarnaast biedt het de ruimte om van iedere stap te leren en veilig nieuwe toepassingen en oplossingen te implementeren.

De inzet van DatawarehouseProfessional.nl als implementatiepartner voor Datawarehouse Automation draagt samen met de tooling zeker bij aan het verhogen van het data-rendement in de organisatie. We helpen u graag in de verdere beeldvorming m.b.t. Datawarehouse Automation en het verduidelijken en verdiepen in de specifieke situatie van uw organisatie of onderneming.

Neem contact op, bel bernard

Bent u op zoek naar gedegen Datawarehousing voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook direct met Bernard via de chat-module rechts onder in het scherm chatten.