"WIJ BOUWEN UW DATAWAREHOUSE"

DATAWAREHOUSE IN THE CLOUD

Een aantal jaren geleden was het fenomeen Cloud Datawarehousing als serviceopslag nog onbekend en ondenkbaar. Tegenwoordig zijn er voldoende mogelijkheden en biedt opslag en werken in de Cloud veel voordelen. Het grote pluspunt van data Warehousing in De Cloud is dat data vrij toegankelijk is om van buiten het bedrijf op ieder moment te benaderen en deze op en / of af te schalen.


CLOUD DATAWAREHOUSING

Dat maakt het mogelijk om data gereed te zetten voor analyse zonder dat het noodzakelijk is om die data binnen het bedrijf op te halen. Tijdens piekmomenten kun je zo extra server rekenkracht inhuren zonder dat men voor de rest van het jaar extra kosten heeft. Cloud Datawarehousing maakt het dus mogelijk om een plek te creëren die 24 uur per dag beschikbaar is en altijd toegankelijk voor back-ups en onderhoud.


VOORDELEN

Naast de genoemde voordelen kunnen we noemen de mogelijkheid tot uitbreiding en toevoegen van gebruikers, realiseren van kostenbesparingen omdat fysieke datacenters duur zijn in gebruik en onderhoud. Als laatste noemen wij de eenvoud van de toegankelijkheid. Middels het activeren van een betaalkaart betaalt men eigenlijk voor het gebruik en niet het bezit. Wel zo aantrekkelijk.

DatawarehouseProfessional.nl helpt u graag bij de ontwikkeling of onderhoud van uw cloud datawarehouse.

Neem contact op, bel bernard

Bent u op zoek naar gedegen Datawarehousing voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook direct met Bernard via de chat-module rechts onder in het scherm chatten.