"WIJ BOUWEN UW DATAWAREHOUSE"

ETL PROCESSEN

Ieder datawarehouse is zo efficiënt als de kwaliteit en structuur van de onderliggende ETL processen. Een doelmatige inrichting van deze processen maakt dat data snel en correct worden geanalyseerd, verzameld, vertaald, getransporteerd en geladen. Het zijn primair ETL-tools die bepalend zijn voor de werking en effectiviteit van uw datawarehouse.

Het optimaal benutten van ETL functionaliteiten vereist veel inzicht en kennis. De ETL specialisten van DatawarehouseProfessional.nl beheersen dit vakgebied en meer. Bevindingen vanuit de ETL survey worden met de klant vertaald, modelmatig voorgelegd en projectmatig uitgewerkt. Essentieel daarbij is de juiste keuze voor de geschikte ETL techniek en gewenste functionaliteiten. Gebruiksgemak, prestaties, architectuur, betrouwbaarheid, e.d. zijn ook niet te onderschatten.


ETL TOOLS & PRINCIPE

Het proces van data opslag is niet generiek. Daarom werkt DatawarehouseProfessional.nl volgens het ETL-principe (Extractie,Transformatie en Laden). Externe data vertalen en geschikt maken voor opslag is in veel gevallen wenselijk. Data moeten dan worden aangepast en bewerkt zodat ze bruikbaar zijn voor opslag, gebruik en bewerking in de database van de opdrachtgever.


MICROSOFT INTEGRATION SERVICES (SSIS)

DatawarehouseProfessional.nl maakt bij voorkeur gebruik in het toegankelijk en beschikbaar maken van informatie uit diverse bronnen met Microsoft Integration Services (SSIS). We helpen u graag bij een doelmatige inrichting van ETL processen.

Neem contact op, bel bernard

Bent u op zoek naar gedegen Datawarehousing voor uw bedrijf?
Bel Bernard dan nu via 015 - 30 100 50

U kunt ook direct met Bernard via de chat-module rechts onder in het scherm chatten.